Ο ΟΜΙΛΟΣ
Μήνυμα κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλου

Σε μια πορεία που ξεπερνά τις τρεις δεκαετίες στο χώρο της εστίασης και  της διασκέδασης, οι τάσεις και οι συνήθειες μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά ένα στοιχείο παραμένει σταθερά αδιαπραγμάτευτο: η υψηλή ποιότητα αυτού που προσφέρεις αποτελεί την παράμετρο εκείνη που προσδίδει προστιθέμενη αξία,  κερδίζει την εμπιστοσύνη του πελάτη και σε καθιερώνει στην αγορά.

Με αυτή την αξία έχει θεμελιωθεί και συνεχώς αναπτύσσεται ο Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι του Ομίλου μας επιτυγχάνουν να αξιοποιήσουν την εμπειρία, συνδυάζοντάς τη με νέες εξελίξεις και κλασικές αρχές, πάντα με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Στον Όμιλο Βλάση Σταθοκωστόπουλου η ποιότητα αντανακλάται μέσα από τη μοναδική εμπειρία που προσφέρεται σε όλα τα καταστήματά μας, με προτεραιότητα στο επίπεδο εξυπηρέτησης, τη γευστική απόλαυση, το προσεγμένο περιβάλλον, τη διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών.

Η ίδια φιλοσοφία διαπνέει όλες τις συνεργασίες που καλλιεργεί ο Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου, μέσα από τη διοργάνωση κάθε τύπου εκδηλώσεων για ιδιώτες και εταιρίες. Η ποιότητα των παρεχόμενων από τον Όμιλό μας υπηρεσιών, εγγυώνται την άρτια διοργάνωση και την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.

Εκ μέρους του Ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου, σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

Μετά τιμής,
Βλάσης Σταθοκωστόπουλος

 
© 2010 Vlassis Stathokostopoulos’ Group. ALL RIGHTS RESERVED
POWERED BY INFINITY